از

تزریق ژل‌ برای حذف چین‌وچروک، حجیم کردن لب‌ها، پروتز گونه و چانه، رفع گودی زیر چشم و شاداب و جوان کردن پوست صورت استفاده می‌شود. از انواع ژل‌ها می‌توان به اسید هیالورونیک، کلاژن و ﻫﺪﺭﻭﺴ ﺁﺎﺗﺖ کلسیم که در تزریق ژل استفاده می شود، اشاره کرد.

به‌طور مثال با افزایش سن اسید هیالورونیک در بدن کاهش می‌یابد و درنتیجه‌ی آن لب‌ها نازک و دچار افتادگی می‌شوند. در چنین مواقعی از پرکننده‌های اسید هیالورونیکو

تزریق ژل برای بازگردانی حجم ازدست‌رفته استفاده می‌شود.

انواع

انواع ژل‌ها به پرکننده‌های موقت، دائم و نیمه دائم تقسیم می‌شوند. ژل‌های اسید هیالورونیک ماندگاری کمی دارند و بقیه انواع ژل‌ها به نسبت ماندگاری طولانی دارند.

پرکننده‌های موقت

کلاژن: اولین پرکننده عرضه‌شده به بازار که حاوی پروتئین است که موجب تقویت ساختار پوست می‌شود. امروزه جای خود را به هیالورونیک اسید داده است.

اسید هیالورونیک: پرکننده‌ای طبیعی برای حجم دهی به بافت‌ها

ﻫﺪﺭﻭﺴ ﺁﺎﺗﺖ کلسیم: سنگین تراز هیالورونیک اسید و مناسب برای لایه‌های عمیق پوست. این ماده موجب واکنش آلرژیک بدن نمی‌شود.

پرکننده‌های نیمه ماندگار

پلی متیل متاکریلات: توسط بدن جذب نمی‌شود و برای نواحی ضخیم پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد.

سیلی (ماندگار): یکی از مواد پرکننده ماندگاری است اما استفاده از آن توسط هیچ سازمان بهداشتی تائید شده نیست و توصیه نمی‌شود.

تزریق ژل

روش انجام

تزریق ژل

ابتدا در صورت وجود هرگونه بیماری و سابقه مصرف داروهای خاص با پزشک صحبت کنید.

ابتدا ناحیه تزریق با بی‌حسی موضعی بی‌حس می‌شود. سپس پرکننده تزریق می‌شود و بلافاصله بسته یخی روی محل تزریق قرار می‌دهند.

این جلسه درمان به سه به‌اندازه ناحیه حدود 25 دقیقه به طول خواهد انجامید. پس از دو ساعت از عمل می‌توانید به انجام امور روزانه بپردازید ولی از انجام کارهای سنگین خودداری کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها